lördag, november 15, 2008

Mänskligheten och öl

Hur ligger det egentligen till med mänskligheten och alkohol!
I mina ögon känns det som så fort man inte jobbar så MÅSTE man dricka öl.
Frågar man någon en fredagkväll vad dem ska göra så vet dem aldrig mer än att dem ska dricka öl på ett eller annat sätt. Antingen om det är i burk på byn, i ett flott glas på ett glassigt ställe eller om det är i en rökfylld irländsk pub som inte får vara rökfylld längre så är det ständigt detta är människan ledig så är det öl som gäller.

Se bara igår på hockeyn, där det är flertalet "äldre" människor som gör fullkomligt bort sig pga sin fredagsfylla! Hur kul kan det egentligen vara att gå på hockey att dricka öl?
Det är väl iofs inte något fel med att dricka öl, men att det är huvudprio när man är ledig måste ju vara någon lättare form av helgalkolism.

Känslan att vara ledig går mer ut på att tvinga sig själv dricka för man är ju ändå ledig och nu snackar vi inte om en öl eller 2 till maten.
Jag menar bara att går det inte göra någontingen som helst socialt med någon en fredagkväll utan att det skall vara ÖL inblandat?
Vi tittar på idol och dricker öl, vi spelar twister och dricker öl, vi bara dricker öl och stirrar in i väggen och se vem som kan hålla sig längst från utedasset.

-m

Inga kommentarer: