tisdag, oktober 21, 2008

Superhjälte


Har inte alla människor drömt om att bli en superhjälte någon dag, kanske för egen vinning eller för att hjälpa mänskligheten mot den värdsliga ondskan!
Jag vet inte vilken kraft jag skulle vilja besitta när och om jag skulle få välja! Stålmannen är ju stark och kan flyga, men jag förstår inte hur han kan dölja sin sanna identitet med bara ett par glasögon!
Tacka vet jag spindelmannen som kränger på sig sin latexkostym i rött och blått, men hur kul kan det vara att vara storstans tarzan och kasta trådar mellan skyskraporna?
Sen har vi den gröna hulken som tappar hjärnceller så fort han blir grön men på köpet blir han sådär stark men han fattar inte varför....HMM det är svårt det där..
Den superhjälten i serievärlden som alltid har legat mig närmst om hjärtat är wolverine, jag har inte en aning varför, men det är någonting med hans bitterhet som faschinerar mig.


Jag har återigen suttit och kladdat en figur, det blev en superhjälta och jag hoppas att den blev tillräckligt fin för att josefine ska länka till mig.

Vilka superkrafter skulle du vilja ha?

Inga kommentarer: