torsdag, augusti 09, 2007

Körde om fel motorcykel.

Det är farliga tider att köra om motorcykister nu, kör man förbi fel gäng med vägpirater så kan man åka på spö!
I alla fall om man skall hänvisa till en nyhetsartikel i svenska dagbladet (http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_16611869.asp).

Där snackar vi att dom inte kunde ta det som en man och bli omkörda utan istället så var dem tvungna att jaga ifatt denna bilist och hota och banka lite på honom och förmodligen dra honom i örat och skälla på honom.
Blir man omkörd så finns det ju faktiskt möjligheten att trycka på gasen ytterligare om man verkligen vill ligga först, och om du inte hinner ifatt bilen som kört om dig så gör du nog bäst i att sakta ner och bry dig om ditt eget istället.

-m!cke

12 kommentarer:

Anonym sa...

Så kan det gå när buset får vara ute och köra båge istället för att sitta bakom galler......Trevligt gäng som inte har något med kriminell verksamhet att göra!

Anonym sa...

Sådana historier stärker ju verkligen förtroendet för mc-gäng som agerar hotfullt mot privatister. En dag kommer de själva att få så mycket spö att de inte kan stå upp på tre månader. /Bigotteria

Anonym sa...

Sådana historier stärker ju verkligen förtroendet för mc-gäng som agerar hotfullt mot privatister. En dag kommer de själva att få så mycket spö att de inte kan stå upp på tre månader. /Bigotteria

Anonym sa...

Vad som har skrivits är vad en (1) person har berättat. Det finns dom som gör idiotomkörningar och närapå prejar den/dom omkörda av vägen, och då har man förtjänat en riktig tillrättavisning. Folk beter sig ofta som idioter bakom ratten typ "här kommer jag".

Anonym sa...

Enligt en källa så körde han om på högersida när hojarna låg för omkörning i vänsterfil...på motorväg..!
Jag råkar dagligen ut för idioter i bil. Nu kanske man inte skall slå ner någon för detta, men ibland får man fanimig lust...

/Stefan(2000mil på hoj sedan april)

Anonym sa...

Bil hård, motorcyklist mjuk...

Hur svårt kan det ha vart?

Seriöst jag hade hellre sett en rubrik med 10 motorcyklister lemlästade.

Anonym sa...

Jag undrar bara hur han kunde köra om höger sida när dom låg för omkörning i vänsterfilen borde ju ha varit något i vägen, bil lastbil etc. Nä dom låg nog som många andra kvar i ytterfilen fastän det var långt kvar till nästa omkörning det är en omkörningsfil inte något man ligger kvar i.

Anders sa...

Om ett helt gäng på tjugo hojar ligger och dräller i vänsterfilen så att en bilist KAN köra om - då är dom vägsniglar och förtjänar bli omkörda på höger sida. Jag hade kört om. Hade någon försökt preja hade de fått ta konsekvenserna.
Jag har själv blivit omkörd till höger och vänster av ett Bandidosstim när jag låg i högerfilen. Skrattretande smygfjoller med hävdelsebegär - men endast i flock.

Anonym sa...

Ensam snubbe kör om MC gäng, MC gäng slår sönder hans bil och sparkar lite på honom...
Helt klart bilistens fel.
Har han inte vett att att vara rädd för kriminella hojåkare som oss andra så får han skylla sig själv..

/Cohones

Anonym sa...

Halvvägs under bilistens omkörning i höger körfält kommer han ikapp lastbilen som motorcyklisterna kör om. Då går han ut i vänster körfält mitt bland hojarna och håller på att preja ut flera i mitträcket. Han förtjänar ofentligt spöstraff, och kom lindrigt undan

Anonym sa...

Bilisten gjorde en idiotomkörning (som dom flesta andra bilister är jag nästan frestad att säga), och kom lindrigt undan.

Anonym sa...

En idiot till bilist som leker med andra människors liv och hälsa av det enda skälet att det fanns några sekunder att tjäna in. Sådana finns det allt för många av här i landet. Det finns en anledning till att det är förbjudet att köra om på högersidan i hastigheter över 70km/h. Bilisten förtjänade några käftsmällar.

/my 2 cents