onsdag, januari 24, 2007

Tysta Linjen

Jag tror bestämt jag skall marknadsföra en revulotinerad telefontjänst för trötta mammor som inte hör något annat än sina skrikiga barn hela tiden, eller för dem som bara hör sina män rapa och ropa högljutt och ofta obegripligt från soffan.
För pensionärer som inte vill låta sig störas av sina pacemakers som piper i tid och otid.
En tjänst som skulle passa den ensamstående pappan som lever ett friskt ungkarlsliv med sin hund som gnäller och ylar så fort det finns möjlighet.

Tjänsten jag talar om är något så retro som en telefonlinje dit du kan ringa och ventilera dina känslor, så länge du gör det tyst.
Det är ett telefonforum för människor som behöver total tystnad, då ringer man till Tysta Linjen och få just det, inte ett ljud, suck eller klockor som tickar.
Ett enkelt nummer som enkelt fastnar på hjärnhinnan.
En radiojingel som inte låter, utan du vet när tystanden har kommit så har du antingen stängt av radioapparaten, rattat in fel frekvens eller så är det reklam för just TYSTA LINJEN.

Hur kan man motstå ett sådant telefonsamtal när du kommit hem från jobbet och bara vill vara för dig själv en stund, varför inte vara för sig själv med TYSTA LINJEN.
Det behöver ju inte vara dyrare än 25,45/minut för kvalitetstystnad av världsklass.

Hade vi bott i USA hade telefonnumret redan varit spikat som 555 - SILENCE.


-m!cke

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du borde krönikörera mera

Hanna sa...

Kan inte göra annat än att le =)